. Cina outdoor profésional kémping waterproof windproof tenda 2/4 Jalma jeung pabrik kutub aluminium sarta pabrik |Sisilia

outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 2/4 Jalma kalawan kutub aluminium

Katerangan pondok:

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Oranyeu/Héjo

Kantong bungkusan

Ukuran: (60+150)* 200*110cm pikeun 2 sawawa, (80+200+80)*200*130cm pikeun 3-4 sawawa

Bahan:

Lapisan kaluar: lawon poliéster 210T, waterproof 3000mm,

Lapisan jero: lawon oxford 170D

Handap: lawon Oxford 210D, waterproof 3000mm

Bahan rod: Aluminium Alloy


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Oranyeu/Héjo

Kantong bungkusan

Ukuran: (60+150)* 200*110cm pikeun 2 sawawa, (80+200+80)*200*130cm pikeun 3-4 sawawa

Bahan:

Lapisan kaluar: lawon poliéster 210T, waterproof 3000mm,

Lapisan jero: lawon oxford 170D

Handap: lawon Oxford 210D, waterproof 3000mm

Bahan rod: Aluminium Alloy

outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 24 Jalma jeung kutub aluminium (2)
outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 24 Jalma jeung kutub aluminium (3)
Outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 24 Jalma jeung kutub aluminium (4)

Setup Gampang & Gancang Turun:Sacara manual nyetél tenda backpacking ieu gampang sareng senang, sareng ngan ukur peryogi 2-3 menit kanggo ngumpul.Nyandak handap ogé basajan tur gancang.

Waterproof & Windproof:Lapisan luar lawon 210T PET tahan cai, handap lawon Oxford 210D sareng pita tahan cai dina unggal kelim, pikeun mastikeun jerona garing pisan dina kaayaan hujan sanajan dina badai.

Lega pikeun Dua Jalma:Lega pikeun 2 dewasa.Tenda kémping anu saé pikeun pramuka murangkalih maén di buruan tukang, taman, pantai, gunung, jsb.Aya ogé modél pikeun 3-4 déwasa pikeun pilihan.

outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 24 Jalma jeung kutub aluminium (6)
outdoor kémping profésional waterproof windproof tenda 24 Jalma jeung kutub aluminium (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami