. Cina 216pcs outdoor Militér taktis Pakakas kémping survival Kit Darurat Kit bantuan munggaran pabrik jeung pabrik |Sisilia

216pcs outdoor Militér taktis Pakakas kémping survival Kit Darurat bantuan munggaran

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

[Profesional Survival Gear Equipment] Ieu alat survival darurat profésional, dilengkepan-kapasitas badag molle pouch, dipaké pikeun nyimpen 216 lembar parabot survival darurat jeung suplai darurat, dirancang pikeun kémping, hiking, moro jeung perjalanan petualangan biking gunung, nepi ka minuhan sagala kaperluan médis atawa darurat.

[Premium & Awét] senter, pinggel, péso, pakakas fishing set, 188 PCS suplai bantuan munggaran jsb, dijieun tina bahan kualitas luhur, nyadiakeun kaamanan alus teuing jeung durability, minuhan kaperluan darurat sarta médis, nyieun kémping anjeun, survival padang atawa hiking lalampahan gampang jeung leuwih merenah

[Merenah & Portabel] Dilengkepan kantong molle kapasitas ageung tiasa nyumponan kabutuhan panyimpen sadaya suplai darurat, tong hariwang kaleungitan éta.Ukuran ransel anu hampang, gampang dibawa sareng disimpen, tiasa ditempatkeun dimana waé dina mobil, ATV, yacht, kapal, sapédah, motor, jsb.

[Lega Lumaku] Ieu pakakas survival bantuan munggaran tur set pakakas anu gede pikeun dokter, tanaga militér, pulisi, patugas pemadam kebakaran, tanaga bantuan munggaran, hikers, campers, peminat olahraga outdoor, jsb Ieu mangrupakeun ide pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, gaw, iinditan, shooting, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, olahraga outdoor, petualangan padang jeung kagiatan séjén.

[Kado Hebat pikeun Anjeun] 216 dina 1 kit alat survival darurat petualangan liar tiasa nyumponan kabutuhan anjeun anu béda dina ngidentipikasi arah, kaayaan darurat sareng perawatan médis, ngamungkinkeun anjeun kemah, ngajalajah, sareng ngarambat tanpa hariwang.Ieu kado gede pikeun diri, kulawarga, babaturan, bapa, putra.Ngan ngarasakeun petualangan leuwih santai jeung aman jeung eta.

[rupa-rupa aplikasi] kit survival darurat ieu cocog pisan pikeun dokter taktis, prajurit, pulisi, patugas pemadam kebakaran, tanaga darurat, hikers, campers, peminat olahraga outdoor, jsb Ieu cocog pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, workplaces, perjalanan, shooting, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, olahraga outdoor, Éksplorasi sawah jeung kagiatan lianna.

[Kreativitas kado Natal] kualitas luhur parabot survival darurat komprehensif mangrupa kado alus keur lalaki, bapa, kulawarga jeung babaturan.Kalayan kit survival kami, anjeun tiasa nikmati petualangan anu langkung santai sareng aman.Lamun jeung kulawarga anjeun teu wareg jeung produk urang, mangga ngahubungan kami dina waktu, urang bakal ngawula ka Anjeun wholeheartedly.

1
4
2
5
3
6
a
b

2


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami