. Cina Bantuan Kahiji Kit survival Kit 35 di 1 kémping survival Gear Kit pikeun Lalaki Kabogoh Salaki pabrik jeung pabrik |Sisilia

Kit bantuan munggaran survival Kit 35 di 1 kémping survival Gear Kit pikeun lalaki kabogoh salaki

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

- Warna: Hideung.
- Bahan: Plastik/Logam
- Dirancang sareng dikembangkeun ku para ahli kalayan uji sareng panggunaan tambahan, kit ieu bakal ngajaga anjeun aman dina kaayaan darurat naon waé.
- Kami parantos ngarangkep kit ieu janten kompak, wijaksana, ultra-awét, tahan cai sareng gampang dibawa, saukuran buku leutik.
- Kit pamungkas ieu cukup kompak pikeun gampang pas kana ransel sareng mobil anjeun.
- Éta diperyogikeun nalika kémping, hiking, petualangan, salamet sareng dina kaayaan darurat.
 

2
3
4

[35 in 1 kit survival pertolongan cemas]- 35 in 1 kit survival darurat profésional kalayan parabot penting, Ngandung: péso survival, Kompas, ragaji kawat, klip botol cai, simbut darurat, batu flint, scraper, senter, kartu kiridit péso, taktis pulpén, pinggel Paracord, Whistle, Carabiner, kantong kado na kotak waterproof hideung, Fishing parabot, niup tube seuneu, Obeng, Tinder seuneu, sendok garpu, Band aid, Alkohol Pad

[Great Kado Gagasan pikeun dad lalaki anjeunna] - kado lucu sarta Natal Birthday Poé Valentine Kado gagasan pikeun Anjeunna Salaki Lalaki Kabogoh.Kado anu saé pikeun petualang luar, tanaga militér, campers, hikers, hunters pramuka rumaja atawa malah travelers konstan

[Alat Nyalametkeun Kahirupan] - Rupa-rupa alat sareng gadget anu saé gaduh kabutuhan anu anjeun peryogikeun pikeun aman nalika ngumbara di luar.Kaleungitan, peryogi seuneu, kaayaan tiis atanapi hujan henteu janten masalah nalika anjeun gaduh alat nyalametkeun kahirupan urang.Disiapkeun, janten aman, kit taktis militér survival ieu mangrupikeun anu anjeun peryogikeun nalika kajadian anu teu kaduga

[Rupa-rupa aplikasi] Kit survival darurat ieu cocog pisan pikeun dokter taktis, prajurit, pulisi, patugas pemadam kebakaran, tanaga darurat, hikers, campers, peminat olahraga outdoor, jsb Ieu cocog pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, workplaces, perjalanan, shooting, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, olahraga outdoor, Éksplorasi sawah jeung kagiatan lianna.

[Kreativitas kado Natal] kualitas luhur parabot survival darurat komprehensif mangrupa kado alus keur lalaki, bapa, kulawarga jeung babaturan.Kalayan kit survival kami, anjeun tiasa nikmati petualangan anu langkung santai sareng aman.Lamun jeung kulawarga anjeun teu wareg jeung produk urang, mangga ngahubungan kami dina waktu, urang bakal ngawula ka Anjeun wholeheartedly.

5
6
7
8

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami