. Cina Barudak kémping Playhouse Pop Up outdoor Tenda Playhouse Indoor Kids Play Tenda pabrik jeung pabrik |Sisilia

Barudak kémping Playhouse Pop Up ker tenda indoor Playhouse Kids Play Tenda

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Colourful Play Tenda keur budak

Warna produk: Salaku gambar ditémbongkeun

Bungkusan: Tas Tangan

Ukuran: 94*94*106 cm

Bahan: lawon poliéster

Beurat: 0.67kg


Rincian produk

Tag produk

produk
Produk2
produk

到话题,

 

Produk2

enuk8

Rincian produk

● The multi-warna lawon téh caang jeung ngalakonan pikeun kids sakabeh umur, éta bisa nyekel panon kids Anjeun 'dina tetempoan kahiji sarta bisa mantuan merangsang imajinasi kids anjeun sarta nyieun hiji tempat pribadi warni pikeun kids Anjeun bersantai.

● Tenda ulin Ieu ngajadikeun pikeun spasi sampurna pikeun kids maén sarta bersantai di. Éta bisa nyetél boh di imah atawa di luar sarta nyadiakeun barudak kalawan rarasaan privasi sarta spasi pribadi bari sahingga kolotna ngawas aranjeunna pikeun kaamanan maranéhanana.

● Gampang setelan & foldable ku seleting lightweight mawa kantong pikeun neundeun merenah.

● Gagasan Hadiah Barudak.

● Investasi dina Waktos Kasenangan Kreatif Anak anjeun sareng Hadiah Non-tv, Non-tablet, Non-laptop anu Sampurna.Naha anjeun gaduh nyalira atanapi milarian kado anu saé pikeun murangkalih babaturan atanapi anggota kulawarga, tenda ulin ieu mangrupikeun kado anu saé.

● Senang Jam: Kids bakal digambar kana polka dot warna caang ieu tema ball pit pit jeung cinta Crawling ngaliwatan panto.Eusian tenda ku cocooan karesep murangkalih sareng jaga budak ngahibur salami sababaraha jam.

● Desain ramah-pamaké: Ukuran: 94 * 94 * 106cm;Nyatu kamar maén!Fitur panto lawon pikeun ngajaga bal di jero liang bola.Panto gaduh pilihan dasi deui pikeun ngajaga éta digulung upami dipikahoyong.

● Awét & Aman & Gampang Dibersihkeun: Dijieun ku lawon awét nu wipes bersih pikeun umur panjang senang jeung hiburan.Sampurna pikeun indoor jeung outdoor play.Our imah kaulinan badag bébas tina bahan kimia ngabahayakeun & aman pikeun pamakéan ku barudak kaasup toddlers jeung leuwih saeutik.100% non-toksik.

● Gampang Setup & Lipat Turun: Tenda pop-up Ieu pisan gampang pikeun setelan, kantun pop kaluar sadaya sisi playtent nu.Mibanda pilihan nyimpen pulas husus pikeun tilepan datar tur merenah kantong zippered lamun teu dipaké.

● Hadiah Sampurna: Gagasan anu saé pikeun Pesta Ulang Tahun, piknik, karnaval, sareng Sleepovers.Toys kado balita ieu dianjurkeun pikeun kado Birthday jeung Kado Natal pikeun kids barudak toddlers.Best Hadiah pikeun 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, atawa 8 taun heubeul budak ultah atawa gadis.

Barudak Kémping Playhouse Pop Up Tenda Luar Ruangan Playhouse Kids Play Tenda (6)
Barudak kémping Playhouse Pop Up Outdoor Tenda Playhouse Jero rohangan Kids Play Tenda (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami