FAQ

Q: Dupi anjeun pabrik?

A: Kami produsén produk outdoor.Kantor kami aya di Shenzhen.

Q: Dupi anjeun nyadiakeun sampel?

A: Sumuhun, urutan sampel téh bisa ditarima, tapi kuantitas kirang ti 5pcs.

Q: Naon MOQ anjeun?

A: Gumantung kana model rék.Kanggo sabagéan ageung produk urang, MOQ nyaéta 100pcs.

Q: Naha anjeun nampi OEM atanapi ODM?

A: Leres, kami nampi.

Q: port mana anjeun bakal ngirim barang?

A: Shenzhen atanapi Hongkong

Q: Naon istilah pembayaran?

A: Mayar ku T / T, paypal (kirang ti USD1000) atanapi Western Union.Deposit 30% sateuacan ngahasilkeun sareng kasaimbangan 70% pikeun kiriman pesenan bulk.

Q: Kumaha ngamimitian pesenan sareng anjeun?

A: Kahiji, hayu urang nyaho syarat anjeun (kuantitas, warna, logo, bungkusan jsb).Urang bakal cutatan nurutkeun sarat Anjeun.Lajeng, sampel bakal dikirim ka anjeun (upami anjeun hoyong) jeung anjeun ngatur deposit pikeun kami sanggeus konfirmasi.Tungtungna, urang bakal ngatur produksi nurutkeun sampel disatujuan.

Q: Naon istilah harga anjeun?

A: EXW, FOB, CIF, DAP, DDP.

Rék gawé bareng jeung urang?