. Cina 2/4 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Waterproof Windproof pikeun kémping Hiking Mountaineering pabrik jeung pabrik |Sisilia

2/4 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Tenda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering

Katerangan pondok:

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Oranyeu / Héjo / Biru

Kantong bungkusan

Ukuran: 210*140*110cm pikeun 1-2 sawawa, 210*200*135cm pikeun 3-4 sawawa

Bahan: 170T pérak plasters + 210D Oxford lawon

Bahan rod: fiberglass


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (7)
24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (6)

Breathable & Stabil:2 Panto ageung sareng seleting ganda nyayogikeun ventilasi anu langkung saé.Dilengkepan 8 Pasak Alloy ringan sareng 4 Tali Guy, tenda gaduh résistansi angin anu luhur.Langkung Aman.

Perlindungan sadaya-buleud:Bahan plester pérak 170T sareng Lambaran Tanah Oxford 210D nyayogikeun résistansi cai 2000mm sareng résistansi UV anu saé.Panto dilengkepan zippers SBS kualitas luhur bisa ditutup pageuh, nu nyadiakeun lalawanan kuat ka cuaca kasar.

Gampang pikeun Setup:Mékanisme Pop up Instan ngajadikeun anjeun nyetél tenda jero dina 1 menit.Kantun angkat luhureun tenda, pop mékanisme luhur ka handap lajeng klik mendi handap kana tempat.Gampang sareng ngahémat waktos anjeun.

24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (9)
24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Tenda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (10)
24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (5)
24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (4)
24 Jalma Pop Up Tenda Kulawarga kémping Ténda Portabel Instan Ténda Otomatis Tahan Air Tahan Angin pikeun Camping Hiking Mountaineering (8)

kualitas luhur waterproof pencinta tilepan kémping tenda / kémping parabot.

Naha anjeun badé ngajantenkeun kémping langkung gampang diaksés?Pilih tenda camp tilepan anu direkayasa pinter.Ténda kémping lipat portabel kami kalebet fitur pinter pikeun ngagampangkeun kémping sareng langkung diaksés.Kusabab aranjeunna direkayasa pikeun ker luar biasa, aranjeunna cukup tangguh pikeun tahan kana petualangan luar pangbadagna anjeun.Ringan sareng kompak, tenda kemah lipat kami dirancang pikeun angkat ka mana waé.

Tenda anu hampang tiasa disimpen dina kantong mawa, anu ngagampangkeun angkot sareng leres-leres cocog pikeun perjalanan kémping anu ringan---MULAI PERJALANAN RINGAN


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami