Tentang Kami

Perusahaan

Didirikeun taun 2006, Shenzhen Sicily Technology Co., Ltd. nyaéta produsén langsung tina rupa-rupa survival jeung kémping products.We dimimitian ku seuneu starter di 2016, tapi urang kudu beuki loba item ayeuna, kaasup seuneu starter, survival gear kit. , kémping tenda, ransel jeung kémping cookware set jsb.

Salaku pabrik, urang terus-terusan ngaidentipikasi téknologi anyar sareng langkung saé anu tiasa ningkatkeun kualitas produk urang sareng patuh kana standar.Urang ogé nawiskeun jasa OEM / ODM pikeun minuhan sarat klien béda urang.

Pausahaan urang ngahargaan konsumén jeung karyawan na.Ngaliwatan taun diajar, kami mendakan kapuasan karyawan urang janten salah sahiji panggerak utama kapuasan klien sareng ulasan anu langkung positif.karyawan senang geus mantuan kami forge posisi kuat di pasar sarta ngawangun hiji parusahaan nu dipikawanoh pikeun kaunggulan na dina layanan palanggan sarta kurban produk.

Misi

Téknologi Sisilia beroperasi kalayan misi tunggal pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu saé pikeun sadaya klienna sareng ngajalin hubungan jangka panjang ngaliwatan unggal interaksi palanggan.Pikeun ngahontal misi ieu kami relentlessly ningkatkeun tur ngamekarkeun survival jeung kémping item.

Visi

Visi kami nyaéta pikeun ngawangun perusahaan anu kuat ku nilai-nilaina nalika ngajalajah jalan-jalan anyar pikeun kamekaran sareng kasuksésan ngajaga pangalaman palanggan sareng kapuasan karyawan dina pikiran.

Nilai Perusahaan Kami

Nilai-nilai Téknologi Sisilia mangrupikeun pondasi sadaya interaksi urang di tempat damel sareng para nasabah.Seueur palanggan anu nyarioskeun ngeunaan urang mendakan nilai-nilai ieu mangrupikeun alesan utama naha urang tiasa mekar salami mangtaun-taun.

Profesionalisme

Sadaya karyawan urang ngajaga profesionalisme sareng mastikeun yén unggal palanggan nampi pangalaman anu pangsaéna.Salaku profésional, kami ngahargaan waktu anjeun, sarta kami usaha pikeun nyadiakeun produk jeung jasa kami di luhur timely tur sakumaha per ekspektasi Anjeun.