. Cina 500pcs kémping outdoor survival taktis Gear bantuan munggaran kit gempa Survival Darurat Kit pabrik jeung pabrik |Sisilia

500pcs Camping Outdoor Survival Taktis Gear Kit Pertolongan Pertama Gempa Darurat Survival Kit

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

[Eksklusif 500 PCS Pertolongan Pertama Survival Kit] 500 Pcs kit pertolongan cemas kalawan multi-tujuan parabot survival darurat sarta sagala-tujuan hihgest standar suplai trauma médis.Kit ngagabungkeun suplai bantuan munggaran 466 PCS kalawan 34 gear survival kuat kana kit darurat kudu-kudu, nu bisa pinuh disiapkeun pikeun kaayaan darurat dina adventures outdoor, hiking, kémping, perjalanan, bencana jeung préparasi kacilakaan.
[Kado anu saé pikeun Lalaki] peralatan salamet sareng alat-alat gadget hadiah fishing pikeun lalaki Bapa Ayah Day survival kit survival kit pertolongan cemas kit survival gempa kit darurat kit darurat kit darurat kit médis kit bantuan munggaran pikeun mobil jeung alat-alat moro hadiah pikeun lalaki hadiah lalaki péso moro pikeun lalaki gadget kémping barang keren pikeun budak lalaki parabot moro pikeun lalaki kado kémping gear kémping pikeun lalaki kado luhur pikeun lalaki kado hébat pikeun lalaki hiking gear pikeun lalaki alat kémping asesoris fishing
[Sistem Molle cocog] Straps kantétan sistem MOLLE dina tonggong + panel velcro panyabutan gancang + adjustable gancang-release ngaitkeun + 2 x D-cingcin + desain snaps logam kuat.Panel velcro rip-jauh ngidinan Anjeun pikeun ngagantelkeun kantong kami ka ransel MOLLE taktis séjén Gear, sarta anjeun bisa ngagantung tali Molle cocog dina kutang tempur, backpacks, belts, tur nyaluyukeun tali ngaitkeun pikeun tighten kantong taktis, nu ngajadikeun eta sampurna. pendamping pikeun kagunaan taktis militér atanapi kagiatan luar.
[Kompak Lightweight & Awét] Dijieun tina bahan nilon kualitas luhur kalayan seleting kabuka pinuh, kuat awét waterproof sarta shock tahan.Ukuran kompak, ngan 7,8 "x 4,7" x 5,1 ", ngan 2,55 pon, nyadiakeun tilu kompartemen badag tur loba kamar pikeun nahan sagala suplai darurat penting jeung parabot survival (500 PCS, bisa dieusian deui lamun diperlukeun). Dimana waé sareng éta sampurna pikeun mobil anjeun, atv, yacht, parahu, jip, sapédah, petualangan luar, kémping, hiking, moro atanapi motor.
[Great Quality Survival Gears & Médis Kit] Kaasup kabutuhan survival pang populerna: 3-mode taktis senter, taktis pinggel, multi-fungsi pinggel (kompas, kacapi), taktis péso, jsb, jeung alat fishing set (10Pcs) bisa ngajawab. masalah manggihan dahareun ker.Kit pertolongan cemas komprehensif pikeun pertolongan cemas, anu tiasa ngubaran tatu pas pikeun nyegah inféksi tatu.Éta idéal pikeun ngurus sagala kaperluan darurat médis salila adventures padang!
[Kado Natal Gagasan] Alat kasalametan kami dirancang pikeun ngabantosan anjeun dina kaayaan darurat naon waé, sareng tiasa dianggo salaku kaos kaki atanapi kado ulang tahun.Éta ogé tiasa ngembangkeun kamampuan murangkalih pikeun salamet sareng hiking murangkalih sareng kit kémping, sareng ngajantenkeun perjalanan kémping anjeun gampang!Kami komitmen ka nyadiakeun layanan palanggan kualitas, lamun stocking stuffers pikeun lalaki teu hirup nepi ekspektasi anjeun, ngahubungan kami sarta kami bakal ngajawab eta pikeun mastikeun yén anjeun senang jeung pameseran Anjeun.
 

1
2
3

NAON DI DALAM KIT PERTOLONGAN CEMAS?
Ieu hadir kalawan 500pcs barang kualitas alus, persis naon nu peryogi pikeun ampir sagala darurat minor:
Kit survival outdoor-20pcs:
1 x Simbut Darurat;2xGlow Stick (12 jam);1xSenter (1 Batré AA Diperlukeun (Teu Kaasup));1 x Paracord pinggel;1xStainless Steel Saber Card;1 x Pisau Lipet;1xSeuneu Starter;1 x Ponco Disposable; 1xPocket Bellow;1 x Timah (30 x 30 cm);1xFirestarting Stick;1 x Lilin;1 xWire Saw;1 x Tali Parasut;1 x Metal ngaitkeun;1x Cicih;1 x Kasus Waterproof;1 x Gesper Botol Cai
Kit pertolongan cemas-466pcs:
100 x Alkohol Pad;100x napel perban;100x Alkohol Swab;5 x Knuckle perban;5xFingertip perban;3 x Steril Kasa Pad;5xSting Relief Pad;2x Sarung PVC Disposable;1 x Pita Pertolongan Pertama;1x kaduruk ganti baju;1 x Gunting;2 xPBT perban;1 x Topeng CPR;1 x Metal Pinset;20x Pins Kasalametan;100 x Kapas Bola;2xPovidone-lodine Prep Pad;1 x Perban Triangular;15 x Perban Junior;1 x Pek És Instan
Alat Pancing - 10 PCS:
2 x Fishing Hooks;1x Jalur Pancing;2x Fishing Beurat;2x Fishing Ngapung;2x Fishing Swivels;1x Umpan
Lain:
1xTactical EMT Molle Kantong;1xUSA Bandéra Taktis patch;1x Stiker Palang Merah;1x Buklet Pertolongan Pertama

4
5
6

     8


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami