. Cina 3 di 1 jero rohangan / outdoor Playhouse Pop Up Play Tenda jeung pabrik Torowongan jeung pabrik |Sisilia

3 di 1 jero rohangan / outdoor Playhouse Pop Up Play Tenda jeung Torowongan

Katerangan pondok:

Ngaran produk: 3 in 1 Colorful Play Tenda keur budak

Warna produk: Beureum / Biru / Ungu

Bungkusan: Tas Tangan

Ukuran: 260*110*90 cm

Bahan: lawon poliéster

Pikeun umur: Langkung ti 6 bulan


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda sareng Torowongan (7)

• The lawon multi-warna téh caang jeung ngalakonan pikeun kids sakabeh umur, éta bisa nyekel panon kids Anjeun 'dina tetempoan kahiji sarta bisa mantuan merangsang imajinasi kids anjeun sarta nyieun hiji tempat pribadi warni pikeun kids Anjeun bersantai.

• lawon lemes & breathable bolong design ngamungkinkeun pikeun tempat kaulinan aman & ramah lingkungan pikeun kids.

• Gampang setelan & foldable ku seleting lightweight mawa kantong pikeun neundeun merenah.

• tenda muter Ieu nyieun rohangan sampurna pikeun kids maén sarta bersantai di. Éta bisa nyetél boh di imah atawa di luar sarta nyadiakeun barudak kalawan rarasaan privasi sarta spasi pribadi bari sahingga kolotna ngawas aranjeunna pikeun kaamanan maranéhanana.

• Gagasan Hadiah Barudak.

• Investasi dina Waktos Hiburan Kreatif Anak anjeun sareng Hadiah Non-tv, Non-tablet, Non-laptop anu Sampurna.Naha anjeun gaduh nyalira atanapi milarian kado anu saé pikeun murangkalih babaturan atanapi anggota kulawarga, tenda ulin ieu mangrupikeun kado anu saé.

• 3-in-1 Desain: Newest 3Pcs kids maén tenda Toys orok kaasup tenda triangular, tenda torowongan sarta liang bola.Unggal komponén bisa dipaké babarengan atawa misah.Urang bisa nyadiakeun barudak kalawan playhouse a sanajan di home.This Kombinasi kids tenda téh kado pangalusna pikeun toddlers.

• bahan Eco-friendly: Dijieunna tina 100% ganda-sewed na poliéster bisa diumbah , lawon tinggi tahan mun teu ngagem & cimata tapi bolong breathable jeung desain lemes jeung struktur padded fléksibel méré anak anjeun tempat kaulinan experience.Safe nikmat keur toddlers, masihan kids Anjeun panyalindungan pangalusna sarta kabagjaan greatest.

• Toys kids portabel: Gampang pop up na melu up.Ball pit tenda bisa pop up dina kadua, tenda muter cocog pikeun toddlers jeung kids indoor & outdoor maén.Hadir kalawan seleting lightweight mawa kantong pikeun merenah storage.A gagasan kado Toys keur budak atawa katresna.(Bola teu kaasup).

• beuli Multi-Tujuan : Playhouse pikeun kids ngamungkinkeun anak anjeun bobo jeung maca, bari torowongan bisa laksana pangabisa Crawling anak, sarta anak bisa nempatkeun sagala kaulinan maranéhna resep di kolam renang maén di dinya.Henteu kedah hariwang deui ngeunaan milih kado.Toys playhouse balita ieu bakal janten kado sampurna pikeun Birthday, Natal, atawa ngan kejutan ka kids Anjeun, Toys balita pangalusna pikeun pihak, piknik, taman, karnaval atawa di imah.

• Unlimited fun pikeun barudak: Desain sambungan 3 dina 1 antara kids maén tenda, torowongan balita jeung ball pit brings leuwih senang ka barudak.Tenda kaulinan barudak ieu ngabantosan ngembangkeun otot panangan sareng suku sareng katerampilan motorik kasar. Nyumput, ngarayap, ngaluncat sareng mundur dina tenda maén budak.Barudak anjeun bakal mikaresep jam-jaman kasenangan di tenda kaulinan ieu, ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun murangkalih diajar nalika maén.

3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda sareng Torowongan (3)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda sareng Torowongan (4)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda sareng Torowongan (6)
3 in 1 IndoorOutdoor Playhouse Pop Up Play Tenda sareng Torowongan (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami