. Cina Kémping darurat 142 buah survival gear kit kit bantuan munggaran kalayan pabrik kantong molle jeung pabrik |Sisilia

Kémping darurat 142 lembar survival gear kit kit bantuan munggaran kalayan kantong molle

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Fitur

2022 Anyar Kémping Darurat survival kit kit bantuan munggaran, 142 lembar parabot survival gear profésional kalayan kantong MOLLE

1
2
3

[Setelan darurat penting] Kit survival darurat ieu dirarancang khusus ku para ahli kasalametan.Kit nyalametkeun hirup komprehensif ieu kalebet henteu ngan ukur 21 alat survival multi-fungsi, tapi ogé 106 kit pertolongan cemas, ogé kit fishing pikeun nyumponan kabutuhan anjeun anu béda, nyayogikeun panyalindungan anu paling aman sareng paling komprehensif pikeun kémping, hiking, perjalanan mobil. , mountaineering, boating jeung kagiatan outdoor séjén.

[Perangkat survival praktis sareng kit bantosan heula] Kit darurat ieu ngandung asesoris survival anu pang populerna: kampak, sekop lipet sareng ngawelah, péso militér tilepan, tilu modeu senter taktis, kartu péso militér multi-fungsi, gelang survival, suling pipa ganda, ragaji kawat, tali parasut, simbut darurat, parabot seuneu-pajoang, parabot fishing, komprehensif kit bantuan munggaran, jsb Sadaya gears ieu mastikeun yén tatu bisa diubaran dina jangka waktu pikeun nyegah inféksi.
[leutik, hampang sareng awét] sadaya barang disusun rapih dina 9 x 6x 5 inci (kira-kira 22,9 cm x 15,2 cm x 12,7 cm).Portabel, leutik sareng hampang, éta tiasa nahan sadaya 142 suplai darurat sareng alat kasalametan.Aya ogé kamar pikeun nambahkeun gear anjeun sorangan.Tali anu cocog sareng MOLLE dina tonggong ngamungkinkeun anjeun nyambungkeun kana kantong atanapi cangkéng sanés, ngajantenkeun éta pendamping anu sampurna pikeun kagiatan luar.

[Rupa-rupa aplikasi] Kit survival darurat ieu cocog pisan pikeun dokter taktis, prajurit, pulisi, patugas pemadam kebakaran, tanaga darurat, hikers, campers, peminat olahraga outdoor, jsb Ieu cocog pikeun mobil, kapal, sapédah, motor, workplaces, perjalanan, shooting, moro, kémping, hiking, fishing, boating, Ngabuburit, olahraga outdoor, Éksplorasi sawah jeung kagiatan lianna.

[Kreativitas kado Natal] kualitas luhur parabot survival darurat komprehensif mangrupa kado alus keur lalaki, bapa, kulawarga jeung babaturan.Kalayan kit survival kami, anjeun tiasa nikmati petualangan anu langkung santai sareng aman.Lamun jeung kulawarga anjeun teu wareg jeung produk urang, mangga ngahubungan kami dina waktu, urang bakal ngawula ka Anjeun wholeheartedly.

4
5
6
7
8
9
a
b

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami