. Cina kémping Tenda 2/4 Jalma kulawarga Tenda outdoor waterproof Tenda pabrik jeung pabrik |Sisilia

kémping Tenda 2/4 Jalma kulawarga Tenda outdoor waterproof Tenda

Katerangan pondok:

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Salaku gambar ditémbongkeun

Bungkusan kantong opp

Ukuran: 200*200*130 cm

Bahan: lawon poliéster 190T, waterproof 1500-2000mm, lawon oxford 210D

waterproof: 2000-3000mm

Bahan rod: fiberglass


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (4)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (5)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Outdoor waterproof Tenda (8)

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Salaku gambar ditémbongkeun

Bungkusan kantong opp

Ukuran: 200*200*130 cm

Bahan: lawon poliéster 190T, waterproof 1500-2000mm, lawon oxford 210D

waterproof: 2000-3000mm

Bahan rod: fiberglass

Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (2)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (3)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (7)

Gampang Setup & Gancang Turun: Sacara manual nyetél tenda backpacking ieu gampang sareng senang, sareng ngan ukur peryogi 2 menit kanggo ngumpul.Nyandak handap ogé basajan tur gancang.

Waterproof & Windproof: The waterproof 190T PET lawon lapisan luar, 210D Oxford lawon handap sarta pita waterproof on unggal kelim, pikeun mastikeun jero téh sagemblengna garing dina kaayaan hujan wae sanajan dina badai.

Lega pikeun Dua Jalma: Lega pikeun 3-4 déwasa.Tenda kémping anu saé pikeun pramuka murangkalih maén di halaman bumi, taman, pantai, gunung, jsb.

Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Outdoor waterproof Tenda (10)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Outdoor waterproof Tenda (9)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Luar waterproof Tenda (11)

MUDAH DIBAWA: Anjeun ngan ukur kedah niiskeun tenda sareng ngalipetkeunana sareng komponén sanés sareng nempatkeun deui kana kantong.Éta hampang beurat sareng henteu nyéépkeun rohangan.Éta tiasa disimpen dina ransel, koper atanapi mobil supados gampang dibawa.

SETUP MUDAH: Ngan butuh 10 menit.Malah jalma inexperienced bisa kalayan gampang nyetél.Anggo dua kutub alumunium pikeun ngahijikeun tenda tina unggal titik dugi ka ngaklik opat juru tenda, anu gampang sareng hemat tenaga kerja.

MULTI-FUNGSI: Tenda cocog pikeun sagala rupa kagiatan luar di musim semi, usum panas sareng usum gugur, sapertos perjalanan tenda, moro, festival, festival musik luar, ku kituna anjeun sareng kulawarga sareng réréncangan tiasa kemah babarengan kalayan bagja.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami