. Cina kémping Tenda 5/7 Jalma kulawarga Tenda Double Lapisan outdoor Tenda pabrik jeung pabrik |Sisilia

kémping Tenda 5/7 Jalma kulawarga Tenda Double Lapisan outdoor Tenda

Katerangan pondok:

Ngaran produk: Kulawarga kémping Tenda

Warna produk: Oranyeu / Biru

Kantong bungkusan

Ukuran pikeun pilihan:

3-5 déwasa: tenda luar 240 * 200 * 135cm + tenda jero 220 * 180 * 115cm

5-7 déwasa: tenda luar 270 * 240 * 155cm + tenda jero 250 * 220 * 135cm

Bahan: 170T pérak plasters + 210D Oxford lawon

Bahan rod: fiberglass


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Breathable & Stabil:2 Panto ageung sareng seleting ganda nyayogikeun ventilasi anu langkung saé.Dilengkepan 12 Pasak Alloy ringan sareng 6 Tali Guy, tenda gaduh résistansi angin anu luhur.Langkung Aman.

Perlindungan sadaya-buleud:Bahan plester pérak 170T sareng Lambaran Tanah Oxford 210D nyayogikeun résistansi cai 2000mm sareng résistansi UV anu saé.Panto dilengkepan zippers SBS kualitas luhur bisa ditutup pageuh, nu nyadiakeun lalawanan kuat ka cuaca kasar.

Gampang pikeun Setup:Mékanisme Pop up Instan ngajadikeun anjeun nyetél tenda jero dina 1 menit.Kantun angkat luhureun tenda, pop mékanisme luhur ka handap lajeng klik mendi handap kana tempat.Gampang sareng ngahémat waktos anjeun.

 

Tenda kémping ieu masihan anjeun kamar anu idéal pikeun diuk sareng ngalih.

spasi cukup pikeun 4-8 adults.Idéal tenda kulawarga pikeun mobil kémping atawa iinditan outdoor.

Tenda anu hampang tiasa disimpen dina kantong mawa, anu ngagampangkeun angkot sareng leres-leres cocog pikeun perjalanan kémping anu ringan---MULAI PERJALANAN RINGAN

 

lawon waterproof

Ngagunakeun lawon waterproof kualitas luhur diuji professionally.

Henteu kedah hariwang ngeunaan rembesan cai nalika dinten hujan.

Tetep jero tenda garing sarta nyaman.

 

Ventilasi anu saé

Tenda sareng 2 panto ageung nyayogikeun ventilasi anu saé.

Tetep hawa di jero tenda seger sanajan dina poé hujan beueus sarta sultry.

Tetep tiis sareng nyaman sadayana wengi.

Kémping Tenda 57 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (4)
Kémping Tenda 57 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami