. Cina kémping Tenda 2/4 Jalma kulawarga Tenda Double Lapisan outdoor Tenda pabrik jeung pabrik |Sisilia

kémping Tenda 2/4 Jalma kulawarga Tenda Double Lapisan outdoor Tenda

Katerangan pondok:

Ngaran produk: kémping Tenda

Warna produk: Oranyeu / Héjo / Biru

Kantong bungkusan

Ukuran: tenda luar 240*210*135cm + tenda jero 230*200*125cm pikeun 3-4 sawawa

Bahan: 170T pérak plasters + 210D Oxford lawon

Bahan rod: fiberglass


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Breathable & Stabil:2 Panto ageung sareng seleting ganda nyayogikeun ventilasi anu langkung saé.Dilengkepan 8 Pasak Alloy ringan sareng 4 Tali Guy, tenda gaduh résistansi angin anu luhur.Langkung Aman.

Perlindungan sadaya-buleud:Bahan plester pérak 170T sareng Lambaran Tanah Oxford 210D nyayogikeun résistansi cai 2000mm sareng résistansi UV anu saé.Panto dilengkepan zippers SBS kualitas luhur bisa ditutup pageuh, nu nyadiakeun lalawanan kuat ka cuaca kasar.

Gampang pikeun Setup:Mékanisme Pop up Instan ngajadikeun anjeun nyetél tenda jero dina 1 menit.Kantun angkat luhureun tenda, pop mékanisme luhur ka handap lajeng klik mendi handap kana tempat.Gampang sareng ngahémat waktos anjeun.

Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (6)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (7)
Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (5)

Multifungsi:Éta kalebet tenda internal sareng tenda éksternal.nu bisa dipaké misah.Tenda jero tiasa nyegah invasi reungit sareng serangga, sedengkeun tenda luar tiasa ngiuhan sareng ngahalangan sinar UV.Pamakéan campuran tiasa ganda kalis cai sareng nampi pangaruh tahan hujan anu langkung saé

 

Naon anu anjeun tiasa kéngingkeun tina tenda kami?

Upami anjeun peminat perjalanan luar, anjeun kedah peryogi tenda anu kompak anu tiasa didamel ransel sareng gampang dibawa.Ogé tenda kudu ditangtayungan tina Uap, angin jeung hujan.Janten anjeun tiasa angkat ka luar kalayan bébas tanpa kakeunaan hujan.

Upami anjeun parent, maka anjeun pasti hoyong gaduh tenda anu lega anu tiasa nampung kulawarga anjeun kalebet kekasih anjeun, anjeun sareng 1-2 murangkalih, supados anjeun tiasa nyetél tenda sareng nikmati kauntungan tina tenda nalika maén di luar, tur ngarasakeun kabagjaan kulawarga urang pinuh.

Upami anjeun pangguna cinta, maka anjeun pasti hoyong tiasa nyetél tenda cinta gancang iraha waé, dimana waé sareng kekasih anjeun di luar.Nalika anjeun angkat, anjeun tiasa langsung turun tenda, ngahémat waktos operasi anjeun.Teras Anjeun tiasa pinuh ngarasakeun kabagjaan cinta.

Upami anjeun pangguna anu resep pésta sareng réréncangan, maka anjeun pasti hoyong tenda multifungsi.Hiji tenda tiasa shading, dimana anjeun tiasa ngobrol sareng réréncangan anjeun.Sareng anu sanés pikeun istirahat Tempat teduh dimana anjeun tiasa bobo nalika anjeun capé,Nalika anjeun nganggo tenda kami, sarat ieu parantos kacumponan.tenda kami nganggo lawon PED husus PU 3000, kalawan pangaruh waterproof alus teuing jeung beredar insulated tina Uap.Rohangan jero tenda téh lega.Sareng desain gancang pop-up hidrolik otomatis diadopsi, anu tiasa disetél sareng diturunkeun gancang.eta bisa gampang disimpen dina ransel kompak.Ténda ieu museurkeun kana panyalindungan privasi.Sanggeus nutup lawon shielding, rohangan jero tenda teu bisa ditempo ti luar.Anjeun tiasa bebas ngarasakeun spasi imah pribadi.

Kémping Tenda 24 Jalma Kulawarga Tenda Ganda Lapisan Luar Tenda (4)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami