. Cina kémping pepet Tenda Darurat Tube Tenda pabrik jeung pabrik |Sisilia

Kémping pepet Tenda Darurat Tube Tenda

Katerangan pondok:

Bahan: PET sareng aluminium foil

Ukuran: 150*240 (dilipat)

Idéal pikeun hikers atanapi runners di wewengkon terpencil dimana tenda darurat pelindung bisa instan diperlukeun.

Perhatosan: Bahan henteu tahan seuneu.Jauhkeun tina seuneu tina seuneu taranjang jeung objék panas.

Pengawasan sawawa diperyogikeun kusabab bahaya strangulasi.


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Kemah PET Tenda Darurat Tube Tenda (3)

Bahan: PET sareng aluminium foil

Ukuran: 150*240 (dilipat)

Idéal pikeun hikers atanapi runners di wewengkon terpencil dimana tenda darurat pelindung bisa instan diperlukeun.

Perhatosan: Bahan henteu tahan seuneu.Jauhkeun tina seuneu tina seuneu taranjang jeung objék panas.

Pengawasan sawawa diperyogikeun kusabab bahaya strangulasi.

Fitur produk:

1. Ngeunteung leuwih ti 80% tina kuantitas awak manusa panas, bisa dibungkus dina kaayaan darurat, pikeun nyegah leungitna panas.

2. Angin jeung hujan, reflective, perhatian rescuers gampang.

3. volume leutik, beurat lampu, sanggeus tilepan pikeun kagiatan outdoor.

4. Bisa dipaké sababaraha kali.

Kemah PET Tenda Darurat Tube Tenda (5)
Kemah PET Tenda Darurat Tube Tenda (4)

Catetan:

Ulah mukakeunana deukeut teuing kana seuneu.

Rupa-rupa tujuan, suplai nyalametkeun darurat umum internasional, kabutuhan kit darurat

A. bisi wae kaayaan musibah ngadadak, tenda nyalametkeun éféktif bisa ngajaga suhu awak, salaku alat darurat samentara, ngantosan rojongan pungkur.

B. dina kasus kacilakaan, dilarapkeun ka bantuan munggaran, ieu tatu di alam liar, tapi tatu, ulah leungitna kaleuleuwihan getih, pikeun tandu samentara, ogé bisa dipaké pikeun override awak tatu, bisa nyegah leungitna panas. atawa
paparan di panonpoé, énergi radiasi (kaasup panas awak jeung tanaga surya) cerminan éféktif 80%, sarta ogé bisa dipaké téh sarupa jeung pemantul ka warning lalulintas atawa ngirim sinyal ka rescuers.

C. lamun dipaké pikeun perbaikan darurat mobil, ulah dirties minyak sarta PuTan nalika dina taneuh, staf operasi dina kaayaan bersih saméméh usum panas kaca jero mobil pikeun nyegah lampu tiis jero, ogé bisa dipaké salaku poncho samentara,
kémping atawa samentara cushion linen tabel di piknik.

D. kakuatan tinggi, arah panjang rub kana tali bisa muka 1,5 ton.

E. éféktif dina iklim panas ngagambarkeun cahya panonpoé jeung panas, ngajaga suhu awak.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami